we are " D'TRUE TEAM " @ unstoppable_group

Friday, October 2, 2009

big program - memang berbaloi..

Progam Keusahawanan UNSTOPPABLE

Program yang pasti mengubah sejarah keturunan, bergaul dengan orang-orang positif, orang-orang kaya secara tak langsung kita menjadi lebih positif dan belajar daripada orang kaya bagaimana menjadi kaya!!!

Banyak kelebihan boleh kita peroleh selain menimba ilmu danpengalaman, dan bagi mereka yang join anda akan di ajar oleh golongan pakar dan jutawan sendiri bagaimana peroleh apa yang anda inginkan dalam hidup ini...

Ramai yang ingin berubah tetapi tak tahu bagaimana, melalui Program Unstoppable ini kami akan bantu anda. Saya ingat lagi seorang kawan berkongsi sedikit ilmu yang dia dapat melalui kursus ABC (Awareness Before Change).. Apa yang menariknya ialah benda ni kita tunjuk pada diri kita sendiri dan bukannya pada orang lain, sebab setiap perubahan bermula daripada diri kita sendiri, jika nak berubah jadilah perubahan yang kita inginkan..

Pernahkah kita dengar kata-kata hikmat yang menikam kalbu ni.. "ORANG KAYA MAKIN KAYA.. ORANG MISKIN MAKIN MISKIN !!" Ramai yang cakap benda ni, tapi selalunya keluar daripada mulut yang 'miskin' sebab tak puas hati dengan yang 'kaya'.. Tapi cuba kita tengok balik kenapa jadi macam tu??

Kunci kekayaan orang kaya terletak kepada pemahaman tentang aset dan liabiliti.

Perbezaannya saya ringkaskan disini: Aset adalah sesuatu yang masukkan duit ke poket anda.. Hutang pula ialah sesuatu yang keluarkan duit dari poket anda..

Aset : Wang MASYUK
Liabiliti: Wang KELUAR

Ramai orang berfikir bahawa rumah, kereta dan harta benda adalah aset mereka.. Tetapi, yang sebenarnya ialah hampir semuanya menyebabkan anda keluarkan wang dari poket anda.. Mereka MAHUKAN wang daripada anda.. Mereka tidak BERIKAN anda wang!

Oleh itu, daripada definisi diatas, semuanya itu adalah liabiliti = hutang!

Bila anda mempunyai wang yang banyak MASUK daripada aset yang sebenar daripada wang yang KELUAR untuk membayar liabiliti, anda akan bebas dari segi kewangan..

Senang cerita, KAMI ADA JAWAPANNYA!! EUREKA!

Lihat salah satu bukti kejayaan mengagumkan yang lahir melalui Program Unstoppable ni, sila klik link di bawah:

www.unstoppable4u.com / http://flashcash4unetworks.blogspot.com


or email : iqram_flye@yahoo.com

or sms : 0177103636